Over ons

DM-Interieur

Opgeruimd staat netjes. Iedereen houdt ervan, maar wat als er nu geen enkele kast onder die schuine wand past? Of als u deze al kleine plaats niet nog meer wilt beperken met extra opbergruimte? Dm-Interieur in Maldegem lost dergelijke euvels voor u op met allesomvattend en precies maatwerk. Zo benut u elk verloren hoekje in uw woning op een stijlvolle en vooral praktische en functionele manier.


Dm-Interieur is gespecialiseerd in alle maatwerk voor uw interieur. Zowel voor kleine opdrachten als voor totaalprojecten kunt u op hen rekenen. Houdt u van een landelijke stijl of gaat u liever voor een strakke en moderne vormgeving? Sinds 1998 zet Dm-Interieur uw wensen en ideeën om in een uniek en vooral kwaliteitsvol interieuritem dat een absolute meerwaarde biedt aan uw woning. Wij werken met plezier samen met uw interieurarchitect of weet u toch nog niet helemaal wat u zoekt? Dan zorgen wij voor een ontwerp, al dan niet in samenspraak met een van onze partner-interieurarchitecten. Voor de uitvoering kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment materialen, profielen, maten en indelingen zodat u uw interieur een heel persoonlijke toets kunt geven.

Het atelier van zaakvoerder Peter De Meyere is uitgerust met de meest geavanceerde technieken en machines zodat zij u een hoogstaand en kwalitatief product kunnen garanderen. Ook op vlak van afwerking worden alle technieken aangewend om de look te realiseren die u vooropstelt. “Voor een landelijke stijl wordt vaak gewerkt met de combinatie natuurlijk hout en geschilderde MDF”, zegt Peter. “Donkere houtsoorten, zoals Moeras eik zien we dan weer opduiken in een strak interieur, vaak in combinatie met andere materialen zoals inox”.


Verdeler van Hi-Macs

Daarnaast is Dm-Interieur in de regio verdeler van Hi-Macs, een kwalitatief en niet-poreus ‘Solid Surface’ product dat een naadloos resultaat geeft voor verschillende toepassingen. Dit innovatief product is verkrijgbaar in een 100-tal unikleuren en enkele natuursteenimitaties.

De zaakvoerder is steeds aanwezig bij alle projecten zodat u kunt rekenen op een zeer persoonlijke en professionele service. Eventuele kleine hindernissen, bijvoorbeeld op vlak van elektriciteit, worden direct opgelost zodat u meteen kunt genieten van een optimaal resultaat. Alles wordt ook volledig afgewerkt of schilderklaar geleverd en geplaatst. En wat zijn de actuele trends in maatwerk? “We merken dat de klanten zoveel mogelijk rondslingerende spullen willen verbergen en wegwerken zodat er een rustig geheel ontstaat”, vertelt Peter. “Zo worden veel meer elektrische systemen geïntegreerd en speciale wanden geplaatst die een kast onzichtbaar maken. Ook Led-verlichting, bijvoorbeeld aan legboorden, wordt steeds vaker toegepast.”

Verloren ruimte hoort voortaan definitief tot het verleden en wordt ingevuld met een praktische blikvanger van Dm-Interieur.


Ons Team